måndag 23 maj 2011

...och därimellan kommer fastan!

Vilken underbar helg jag haft! Började på fredagkväll med fredagspub på jobbet med grillad kyckling och revbenspjäll som våra underbara kockar tillagat. Fanns även potatissallad men jag höll mig till vanlig sallad, och lite brie-ost.

På lördagen fyllde sen världens bästa syster år (34 år - he he he) vilken firades med LCHF-tårta på campingen, följt av grillfest. Väldans trevligt, och framförallt väldigt väldigt gott. Övriga gäster verkade imponerade och intresserade av LCHF, vilket alltid är kul och peppande.

Söndagen spenderades precis som planerat i solen på klipporna, så idag är jag lite bränd och öm på ryggen.

Och idag är det alltså måndag. A new day. A new week. Tog lite inspiration från ovannämda Syster Yster och satte mig själv på fasta idag. Jag verkar ju onekligen ha lite problem med att köra strikt LCHF nu och när jag startade förra gången så hade jag ju precis kört en kur Cambridge. Nu vill jag inte köra Cambridge igen med tanke på att det i princip är fettfritt, så då tycker jag att fasta låter som en bättre idé. Det rekommenderas t o m i Matrevolutionen när man kört fast. Och det får man väl lov att säga att jag har.

Så nu sitter jag på jobbet med en kopp grönsaksbuljong framför mig. Förvånansvärt gott faktiskt... Återkommer med resultat senare i veckan.

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. fasta låter inte så sunt tycker jag.. men lycka till =) Sålänge du sen håller vikten så är det bra =) Kram

    SvaraRadera